yag.gen.tr
yağ
Sosyal Medyada Paylaş
Köpek Yağı
Sakal Yağı
Atık Yağ Toplama
Yılan Yağı Nasıl Elde Edilir
Bebeklerde Balık Yağı Kullanımı
Çay Ağacı Yağı Sivilce
Kantaron Yağı Nasıl Yapılır
Acı Kayısı Çekirdeği Yağı
Don Yağı
Acı Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır
İguana Yağı
Susam Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Deve Dikeni Yağı
Zambak Yağı
Aspir Yağı Zararları
Zade Yağ
Örümcek Yağı
Balık Yağı Boy Uzatırmı
2 Zamanlı Motor Yağı
Gres Yağı
Beyaz Yağ
İnsan Yağı
Yağ Lekesi Nasıl Çıkar
Biberiye Yağı Nasıl Yapılır
5w 40 Motor Yağı
Acı Elma Yağı Nasıl Kullanılır
Çörek Otu Yağı Sinüzite İyi Gelirmi
Yılan Yağı Saç Uzatırmı
Badem Yağı Nasıl Kullanılır
Hint Yağının Cilde Faydaları
Bronzlaştırıcı Yağ
Yılan Yağı Kullanımı
Yonca Yağ
Bölgesel Yağ Eritme
Yılan Yağı Zararları
Tüm Sayfalar >>









Acı Badem Yağının Cilde Faydaları

Acı badem yağının cilde faydaları, acı badem yağının cilde iyi geldiği bilinmektedir. Kişilerin cilt yapıları birbirinden farklı olduğu için badem yağı her insana iyi gelmemektedir. Acı badem yağı kuru ve yağsız ciltler için çok etkili bir besin kaynağıdır. Cildi yağsız olan kişilerin ciltlerini nemlendirmek ve yumuşatmak adına çok etkili bir çözüm kaynağıdır. Ayrıca cildi ince ve duyarlı olan kişilerin ciltlerine de iyi gelmektedir. İnsanlar acı badem yağlarını güzellik içinde kullanmaktadır. Doğal olmayan kremler veya maskelerin yerine acı badem yağı kullanmak daha güvenli ve etkili olabilmektedir. Badem yağı yüzde oluşan siyah noktalar ve lekeler için çok etkili bir tedavi şekli olmaktadır. Ayrıca cildine özen göstermeyen insanların da kullanabileceği başka bir yöntemdir. Badem yağı E vitamini ve mineral açısından çok zengindir hem ciltlere hemde saçlara iyi geldiği bilinmektedir. Özellikle kuru havalardan etkilenen ciltler çabuk kuruduğu için bakıma ihtiyaç duyulur ve acı badem yağı gayet iyi bir nemlendirici etkisi yaratmaktadır. Her gece yatmadan önce cildinize badem yağı sürebilirsiniz, fakat yatmadan önce temizlemeniz de yarar olacak, aksi halde cildinizin daha da yağlanmasına neden olabilir. Acı badem yağı aynı zamanda akşamları makyajınızı temizlemeniz için de çok iyi bir çözümdür. Küçük bir pamuğun üzerin birkaç damla acı badem yağı damlatın ve makyajınızı temizleyin, en güzel doğal makyaj temizleyicidir. Badem yağı kimi kişiler tarafından sivilcelere de iyi geldiği bilinmekte fakat tam anlamı ile bu konuda bir açıklama bulunmamaktadır. 

Acı Badem Yağının Cilde Faydaları
Acı badem yağı zamanla cildinizde oluşan kırışıkları gidermek için çok faydalıdır. Göz çevresinde oluşan, kaz ayağı diye adlandırılan kırışıklar için çok etkili bir yöntemdir. Zaten bütün bakım kremlerinin içerisinde badem yağı bulunmaktadır. Acı badem yağını yüz bölgenize uygularken çok dikkatli olmalısınız, eğer ki gözünüze kaçarsa çok yakıcı olabilir. Çatlaklıklar oluşmuş olan cilde de çok iyi gelmektedir. Ayrıca badem yağını hamile olan kişilerin kullanması tavsiye edilir. Badem yağı hamilelik sırasında karnı büyüyen kadınların, karnında çatlaklıklar oluşmaması için kullanmaları çok önemlidir. Badem yağını düzenli olarak cildine uygulayan kişilerin cilt sorunları yaşama riski de azalacaktır. Fakat badem yağını 30 dakikadan fazla cildinizde bekletmeyin, vücudunuzun yağlanmasına neden olabilmektedir. Cildin erkenden yaşlanmasına neden olacaktır. Pullanmış ciltler içinde gayet etkili bir tedavi yöntemidir. Acı badem yağını özellikle kış aylarında kullanmanızı tavsiye ederim çünkü kışın cildiniz normalden çok daha fazla kuruyacaktır, bunu içinde cildinizin tekrardan nemlenmesi gerekmektedir. Cildinizde oluşan herhangi bir yaralanma veya açılmalarda kesinlikle direkt olarak kullanılmamalıdır, yaralanmalar iltihaplanma ile sonuçlanabileceği için öncelikle bir hekime veya bir uzmana danışmanızda yarar olacaktır. Kimi insanların badem yağı kullanmadı zararlı olabilmektedir. Bazı insanların badem yağına alerjisi olmakta ve kullanmaları kesinlikle yasaktır. 

Acı badem yağı kışın ellerinizde çatlamalar için de gayet iyi gelmektedir. Acı badem yağı, kimyasallar ile dolu olan kozmetik ürünlerinin yerine kullanılması da vücuda iyi gelmektedir. Ayrıca acı badem yağı gözlerin altında oluşan morluklar için de iyi bir tedavi şeklidir. Acı badem yağından yapılacak olan bazı kürler ile selülitlerden de kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Yayınlanma Tarihi : 30.07.2015 15:50:29

Acı Badem Yağının Cilde Faydaları Yorumları
İsminiz 
Yorumunuz 
Güvenlik 
 Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
   

Yorum Yapılmış "Acı Badem Yağının Cilde Faydaları"


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

Lycopene

Lycopene, domatese, pembe greyfurta ve karpuza kırmızı rengi veren maddedir. Sıradan bir renklendirici olmayıp, güçlü bir antioksidandır. Detoks yapıcı tesiri vardır. Erkeklerde prostat kanseri oluşumunu engeller. Sağlığımızı renk...

Hodan Yağı Ne İşe Yarar

Hodan yağı ne işe yarar, son zamanlarda faydaları ile adından sıkça söz ettirmiştir bu yağ. Hodan bitkisinden elde edilir. Sağlık ve cilt güzelliği açısından oldukça faydalıdır. Hodan yağının faydaları ise, iltihap ve enfeksiyonla...

Çin Yağının Faydaları

Çin Yağının Faydaları, Çin yağı Almanya da üretilip bizler için ülkemize ithal edilir. Bu yağ naneye benzer bir bitkiden elde edilmektedir. Bir nevi nane bitkisinin bir türevi de denilebilir. Bu yağ bir çok hastalığın tedavisinde...

Balık Yağının Bebeklere Faydaları

Balık Yağının bebeklere faydaları, Bebek sağlığı öncelikle hamilelik döneminde başlar. Bebeğin zihinsel ve bedensel gelişimi annenin beslenmesiyle doğrudan alakalıdır. Anne adaylarının hamilelikleri boyunca beslenmelerine çok dikk...

Yağ Yakmak

Yağ Yakmak, Özellikle yaz aylarında insanların büyük sorunlarından biri fazla kilolardır. Fazla kiloların ise nedeni vücutta bulunan fazla yağlardır. Fazla yağlar genç yaşlı, kadın, erkek  yani herkesin problemidir. Fazla yağları...

Yasemin Yağının Faydaları

Yasemin Yağının Faydaları, Yasemin yağı elde edilmekte olan yasemin bitkisi her mevsim yeşil ya da yaz aylarında yeşil olmaktadır ve bu bitki sarılıcı ya da dik olarak yetişmektedir. Yasemin bitkisi sıcaklığa dayanabilen bir bitki...

Yağ Aldırma Ameliyatı

Yağ Aldırma Ameliyatı, Yağ aldırma son zamanlarda kişilerin sıkça tercih etmiş olduğu bir ameliyat olmaktadır. Kişilerde oluşmakta olan fazla kilolar oldukça can sıkıcı olmaktadır ve bizler bu yağlardan hızlı bir şekilde kurtulma...

Yağ Asitleri

Yağ Asitleri, atom zincirlerinde 7-24 atomu bulunan organik asitlerdir. İki tür yağ asidi türü vardır. Bunlar; doymuş yağ asitleri ve doymamış yağ asitleridir. Bilinen tüm yağlar içerinde bu asitlerden bulunmaktadır. Fakat asitler...

Havuç Yağının Faydaları

Havuç Yağının Faydaları, Havuç yağı, havuç özünden elde edilen cildi besleyici ve sağlıklı bir yağ türüdür. İnsan sağlığı açısından birçok faydası bulunan havucun yağı da güzellik ve şifa dağıtmaktadır. Kozmetik sektöründe neredey...

Rüyada Yağ Görmek

Rüyada yağ görmek, mirasa,mutlu yuvaya,hayatın eşsiz nimetlerinden istediği kadar yararlanmaya, keyfine para harcamaya yorumlanır. Eğer bu yağın kokulu olduğu görülürse çirkin söze, ahlaksız bir kadına işarettir. Yağ tortulu ise s...













Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

yağ, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Haziran - 2017