yag.gen.tr
yağ
Sosyal Medyada Paylaş
Köpek Yağı
Sakal Yağı
Atık Yağ Toplama
Yılan Yağı Nasıl Elde Edilir
Bebeklerde Balık Yağı Kullanımı
Çay Ağacı Yağı Sivilce
Kantaron Yağı Nasıl Yapılır
Acı Kayısı Çekirdeği Yağı
Don Yağı
Acı Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır
İguana Yağı
Susam Yağı Saça Nasıl Uygulanır
Deve Dikeni Yağı
Zambak Yağı
Aspir Yağı Zararları
Zade Yağ
Örümcek Yağı
Balık Yağı Boy Uzatırmı
2 Zamanlı Motor Yağı
Gres Yağı
Beyaz Yağ
İnsan Yağı
Yağ Lekesi Nasıl Çıkar
Biberiye Yağı Nasıl Yapılır
5w 40 Motor Yağı
Acı Elma Yağı Nasıl Kullanılır
Çörek Otu Yağı Sinüzite İyi Gelirmi
Yılan Yağı Saç Uzatırmı
Badem Yağı Nasıl Kullanılır
Hint Yağının Cilde Faydaları
Bronzlaştırıcı Yağ
Yılan Yağı Kullanımı
Yonca Yağ
Bölgesel Yağ Eritme
Yılan Yağı Zararları
Tüm Sayfalar >>









Isırgan Tohumu Yağı

Isırgan tohumu yağı, Taze ısırgandan elde edilen ısırgan tohumu yağı insan sağlığına faydası ile bilinen bir üründür. Isırgan tohumu yağı, ısırgan otunun tohumlarından elde edilmektedir. Yazın sulak yerlerde çalı diplerinde daha çok oluşan ısırgan otları yapılan araştırmalar sonucunda faydaları kanıtlanmış bir ot türüdür. Bu araştırmalarca elde edilen faydalı sonuçlar göz önünde bulundurularak üretilen ısırgan otu yağı, soğuk sıkım yöntemi ile çok zor işlemlerden geçerek elde edilen çok kıymetli ve değerli bir yağdır. Birçok sorun için kullanılmaktadır. Bünyesinde organik asitler, histamin, asetilkolin ve potasyum tuzları bulundurmaktadır. Pek çok sağlık sorunu için son derece faydalı bir yağdır. Preslenme ile elde edilen bu yağ gençlik iksiri olarak adlandırılmaktadır. Taze ısırganın sadece yaz aylarında bulunması ve kış aylarında temin edilememesi sonucunda hazırlanan bir üründür. Isırgan otunun faydalarından kışın da faydalanmak için hazırlanan bu ürün çantanızda kolayca taşıyabileceğiniz ve her an kolaylıkla kullanabileceğiniz bir ürün özelliği taşımaktadır. Isırgan tohumu yağının faydaları ise saymakla bitecek gibi değildir. Cilt üzerinde saç sağlığı üzerinde ve vücut sağlığı üzerinde oldukça etkili bir yere sahiptir. Aktarlarda kolayca bulabileceğiniz ısırgan tohumu yağı düşük maliyetle elde edebileceğiniz bir üründür. Kişinin çeşitli problemlerini gidermek için kullanacağı bu yağ genellikle yan etki oluşturmamaktadır.doğal ve organik olarak hazırlanmaktadır. Tamamen doğal olarak üretilen ısırgan tohumu yağı alfa hidroksi asit sayesinde cilt dokusunu yenilemektedir. Gençlik yağı olarak da adlandırılan ısırgan tohumu yağı  cilt üzerine düzenli bir şekilde uygulandığında bağ dokuyu güçlendirerek kişinin çok daha genç bir görünüme ulaşmasını sağlamaktadır.

Isırgan tohumu yağı faydaları:
  • Kadınlarda adet dönemini düzenleyici etkiye sahiptir.
  • Kadınlarda bulunan miyonların tedavi edilmesini sağlamaktadır.
  • Kişide bulunan saç dökülme problemini büyük oranda engellemektedir.
  • Böbreklerde var olan kumun kolaylıkla dışarı atılmasına fayda sağlamaktadır.
  • Yaşlılıkta oluşan enerji eksikliğini büyük oranda gidermektedir.
  • Vücutta bakteri ve virüs oluşuma risklerine karşı bağışıklık sistemini güçlendirerek vücuda direnç kazandırmaktadır.
  • Vücutta çıkan çıban problemlerinin iyileşme döneminde büyük rol üstlenmektedir.
  • Soğuk algınlığı sonucu veya sigara içenlerde oluşan balgamlı öksürüğü engellemektedir.
  • Burun kanaması sırasında burunun üst tarafına ısırgan tohumu yağı sürüldüğü takdirde burun kanamasını kesmektedir.
  • Cilde uygulandığı takdirde cildi yenilemektedir.
  • Fazla kilo problemi yaşayan kişilerde kilo vermeye yardımcı bir üründür.
  • Ciltte oluşan kırışıklıkları gidermektedir. Cildin gençleşmesine ve taze görünmesine fayda sağlamaktadır.

Yayınlanma Tarihi : 08.11.2016 13:55:41

Isırgan Tohumu Yağı Yorumları
İsminiz 
Yorumunuz 
Güvenlik 
 Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
   

Yorum Yapılmış "Isırgan Tohumu Yağı"


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

Yağ Asitleri

Yağ Asitleri, atom zincirlerinde 7-24 atomu bulunan organik asitlerdir. İki tür yağ asidi türü vardır. Bunlar; doymuş yağ asitleri ve doymamış yağ asitleridir. Bilinen tüm yağlar içerinde bu asitlerden bulunmaktadır. Fakat asitler...

Rüyada Yağ Görmek

Rüyada yağ görmek, mirasa,mutlu yuvaya,hayatın eşsiz nimetlerinden istediği kadar yararlanmaya, keyfine para harcamaya yorumlanır. Eğer bu yağın kokulu olduğu görülürse çirkin söze, ahlaksız bir kadına işarettir. Yağ tortulu ise s...

Tereyağı

Tereyağı: Hayvansal bir gıda maddesi olan tereyağı inek sütünden elde edilen yoğurt kaymağından oluşmaktadır. Sütün mayalanarak yoğurt haline getirildikten sonra yayılarak yani bir kab içerisinde uzun zaman çalkalanarak üzerinde y...

Atık Yağ Yönetmeliği

Atık yağ yönetmeliği 30 temmuz 2008 çarşamba günü Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından resmi gazetede yayınlanmıştır. Atık yağ yönetmeliği  sadece yaşadığımız kara için değil soluduğumuz havadan yer altı sularına kadar önemli yere...

Zeytin Yağı

Zeytinyağı, zeytin, yapraklarının rengi sürekli yeşil olan, çiçekleri yaprak sapının dibinde çıkan, üç ile yedi tane kadar bir arada yetişen salkım şeklinde olan zeytin ağacında yetişir. Zeytin ağacının boyu yaklaşık 10-15 metr...

Gebelikte Balık Yağı Kullanımı

Gebelikte balık yağı kullanımı, balık yağı çok sayıda doymamış yağ asidi içeren, omega 3 olarak bilinen bir üründür. İnsan vücudu bunu üretemediğinden, dışarıdan alınması gerekir. Balık yağı kullanımı sadece gebeler için değil, sa...

Yağ Aldırma Ameliyatı

Yağ Aldırma Ameliyatı, Yağ aldırma son zamanlarda kişilerin sıkça tercih etmiş olduğu bir ameliyat olmaktadır. Kişilerde oluşmakta olan fazla kilolar oldukça can sıkıcı olmaktadır ve bizler bu yağlardan hızlı bir şekilde kurtulma...

Trans Yağ Nedir

Trans yağ nedir, yağlar denilince tükettiğimiz tüm bitkisel hayvansal yağlar aklımıza gelir. Trans yağlar sıvı bitki yağlarının hidrojen ile ısıtılması sonucu oluşan yağ çeşididir. Doğada hazır halde bulunmayan yağlardır ve vücut...

Üzüm Çekirdeği Yağının Faydaları

Üzüm çekirdeği yağının faydaları, üzüm çekirdeği yağı renksiz, ceviz aromalı ve hafif bir yağdır. Genellikle şarap üretiminde kullanılan üzüm çekirdeklerinden soğuk presleme ile elde edilen yağın, sağlık alanında, kozmetik alanınd...

Hindistan Cevizi Yağının Saça Faydaları

Hindistan cevizi yağı, kadın ve erkeklerin ortak problemlerinden biri olan saç dökülmesi ve seyrelmesi konusuna çözüm getiriyor. Hindistan cevizi yağı TV'de internette dergilerde reklamı yapılan pahalı kimyasal ürünleri kullanmak...













Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

yağ, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Şubat - 2017