Tereyağını kek yapımında kullanmak gerçekten harika bir fikir mi? Ben de kek yaparken tereyağının zengin lezzetini ve dokusunu çok seviyorum. Tereyağı sayesinde keklerim her zaman yumuşak ve nemli kalıyor. Oda sıcaklığında kullanmanın önemini de unutmamak lazım, değil mi? Ayrıca, tarifteki ölçülere dikkat etmek de çok önemli. Fazla tereyağı kullanınca kekin yağı fazla gelebiliyor. Peki, sizce tereyağının yerini alabilecek sağlıklı alternatifler denemek mi daha iyi yoksa klasik tariflerle devam etmek mi?
Tereyağını kek yapımında kullanmak gerçekten harika bir fikir mi? Ben de kek yaparken tereyağının zengin lezzetini ve dokusunu çok seviyorum. Tereyağı sayesinde keklerim her zaman yumuşak ve nemli kalıyor. Oda sıcaklığında kullanmanın önemini de unutmamak lazım, değil mi? Ayrıca, tarifteki ölçülere dikkat etmek de çok önemli. Fazla tereyağı kullanınca kekin yağı fazla gelebiliyor. Peki, sizce tereyağının yerini alabilecek sağlıklı alternatifler denemek mi daha iyi yoksa klasik tariflerle devam etmek mi?
Cevap yaz