Zeytinyağında bekletilmiş sarımsak yapımını denemek isteyen biri olarak, bu süreçte en çok merak ettiğim şey, bekletme süresinin lezzete etkisi. 2-4 hafta arasında bekletmenin en iyi sonuçları verdiği belirtiliyor, ama bu süre zarfında sarımsakların tadı nasıl değişiyor? Ayrıca, bu bekletme işlemi sırasında sarımsakların gerçekten bozulma riski var mı? Kavanozun kapalı tutulması dışında başka bir önlem almak gerekiyor mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Zeytinyağında bekletilmiş sarımsak yapımını denemek isteyen biri olarak, bu süreçte en çok merak ettiğim şey, bekletme süresinin lezzete etkisi. 2-4 hafta arasında bekletmenin en iyi sonuçları verdiği belirtiliyor, ama bu süre zarfında sarımsakların tadı nasıl değişiyor? Ayrıca, bu bekletme işlemi sırasında sarımsakların gerçekten bozulma riski var mı? Kavanozun kapalı tutulması dışında başka bir önlem almak gerekiyor mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap yaz