İrmik helvasını ayçiçek yağı ile denemek gerçekten ilginç bir fikir. Tereyağının yoğun tadından kaçınmak isteyenler için hafif bir alternatif sunması oldukça cazip görünüyor. Sence bu tarifte kullanılan ayçiçek yağı, irmik helvasının lezzetini yeterince etkiliyor mu? Ayrıca, fındık veya ceviz eklenmesi, tatlıya farklı bir doku katıyor mu? Kendi deneyimlerin ile bu konudaki düşüncelerini paylaşmak ister misin?
İrmik helvasını ayçiçek yağı ile denemek gerçekten ilginç bir fikir. Tereyağının yoğun tadından kaçınmak isteyenler için hafif bir alternatif sunması oldukça cazip görünüyor. Sence bu tarifte kullanılan ayçiçek yağı, irmik helvasının lezzetini yeterince etkiliyor mu? Ayrıca, fındık veya ceviz eklenmesi, tatlıya farklı bir doku katıyor mu? Kendi deneyimlerin ile bu konudaki düşüncelerini paylaşmak ister misin?
Cevap yaz