Mavi kantaron yağı hakkında bahsedilen renk özellikleri gerçekten ilginç. Bu yağı kullanmadan önce, renginin hasat zamanı, işleme yöntemi ve depolama koşullarına bağlı olarak nasıl değiştiğini bilmek önemli değil mi? Özellikle koyu renkli yağların daha fazla aktif bileşen içerebileceği belirtiliyor. Peki, bu bilgileri göz önünde bulundurarak, yağın rengi dışında başka hangi kriterlere dikkat etmek gerekiyor? Kaliteyi belirlemede sadece renk yeterli mi, yoksa başka unsurlar da var mı?
Mavi kantaron yağı hakkında bahsedilen renk özellikleri gerçekten ilginç. Bu yağı kullanmadan önce, renginin hasat zamanı, işleme yöntemi ve depolama koşullarına bağlı olarak nasıl değiştiğini bilmek önemli değil mi? Özellikle koyu renkli yağların daha fazla aktif bileşen içerebileceği belirtiliyor. Peki, bu bilgileri göz önünde bulundurarak, yağın rengi dışında başka hangi kriterlere dikkat etmek gerekiyor? Kaliteyi belirlemede sadece renk yeterli mi, yoksa başka unsurlar da var mı?
Cevap yaz