Tereyağını eritmek için en iyi yöntemleri denemek istiyorum ama hangi yöntemi denememin daha uygun olacağına karar veremedim. Ocağın üstünde eritmek mi yoksa bain-marie yöntemi mi daha iyi sonuç verir? Ayrıca mikrodalga fırında eritmenin riskleri hakkında bilgi verir misin? Düşük ısıda eritmek önemlimiş, peki bu durumda ne kadar süre beklemeliyim? Taze tereyağı kullanmanın lezzete etkisi ne kadar büyük?
Tereyağını eritmek için en iyi yöntemleri denemek istiyorum ama hangi yöntemi denememin daha uygun olacağına karar veremedim. Ocağın üstünde eritmek mi yoksa bain-marie yöntemi mi daha iyi sonuç verir? Ayrıca mikrodalga fırında eritmenin riskleri hakkında bilgi verir misin? Düşük ısıda eritmek önemlimiş, peki bu durumda ne kadar süre beklemeliyim? Taze tereyağı kullanmanın lezzete etkisi ne kadar büyük?
Cevap yaz