Keçi tereyağının ekşi olup olabileceği konusunda gerçekten merak ettiklerim var. Yetersiz pastörizasyon veya yanlış depolama koşulları nedeniyle ekşi olabileceği belirtiliyor. Peki, bu koşulların nasıl önlenebileceği hakkında neler söyleyebilirsin? Evde keçi tereyağı yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar nelerdir? Ayrıca, bu tereyağının ekşi olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı?
Keçi tereyağının ekşi olup olabileceği konusunda gerçekten merak ettiklerim var. Yetersiz pastörizasyon veya yanlış depolama koşulları nedeniyle ekşi olabileceği belirtiliyor. Peki, bu koşulların nasıl önlenebileceği hakkında neler söyleyebilirsin? Evde keçi tereyağı yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar nelerdir? Ayrıca, bu tereyağının ekşi olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı?
Cevap yaz